Drept consecinta in urma incidentelor din meciul Comdata – Netrom din data de Marti, 10 Octombrie 2017 cumulat cu sanctiunea primita in cadrul editiei a 6-a de catre jucatorul Busuioc Bogdan Alexandru, decidem excluderea definitiva din toate competitiile organizate de AFC Oltenia a acestuia!

Totodata doresc sa reamintesc ca participarea la competitia Campionatul de Fotbal Corporatist Oltenia se face din pasiune pentru fotbal sau cel putin asa ne propunem noi ca si organizatori!
Dorinta dusa la extrem de a castiga competitia prin sacrificarea spectacolului fotbalistic si incalcarea principiilor de gentleman agreement sunt in totala contradictie cu motivele pentru care organizam aceast “team building sportiv”.
Revin cu precizarea ca daca doriti sa formati o echipa cu prietenii va recomand cu maxima sinceritate competitia organizata de Pantelimon Calin “Panti”! Am avut ocazia sa stam pentru putin timp la aceeasi masa si va asigur ca este foarte dedicat in ceea ce face si organizeaza cu resurse limitate, o competitie mult peste toti acei noi aparuti ca ciupercile dupa ploaie “organizatori” care vor sa incropeasca o afacere din fotbalul amator.
Daca doriti sa participati la competitia noastra cu toate beneficiile oferite de noi, trebuie sa pastrati respectul si profesionalismul pe care dorim sa il impunem!
Am inregistrat mai multe sesizari de la echipele noi venite, carora le-am promis fair-play si respect, in care ni se reproseaza comportamentul multor jucatori fata de adversari si arbitri.
Si pentru ca vorbim despre arbitri…
Am observat ca destul de des exista tendinta de a jigni arbitrul. Mai multi jucatori fac asta. Va asigur ca arbitrii delegati la competitia noastra sunt cei mai buni arbitri din Craiova! Acesti oameni practica aceasta profesie in primul rand din pasiune si apoi pentru beneficii materiale. Sa stai 2 ore in ploaie si frig pentru 50lei nu cred ca este echitabil!
Replicile de genul: “Ba, esti platit din banii nostrii” sau “ba esti puscarie…” denota lipsa de respect si eleganta. Arbitrajul este platit de noi din banii firmelor, jucatorii nu platesc din propriu buzunar. Acesti arbitri sunt platiti sa solutioneze problemele conform pregatirii si experientei ce o poseda si in niciun caz nu se vor lasa influentati de jucatori cand vine vorba de arbitraj. Haideti sa fim fair play si de ce nu sa promovam fair play-ul. Impreuna putem alcatui o comunitate puternica de oameni care sunt legati de o pasiune comuna.
Va doresc meciuri frumoase!
Si tineti cont ca mai bine pierzi frumos decat sa castigi urat!

Cu respect,
Gil