Turneul Final al Campionilor din CNFC, desfasurat anul acesta la Brasov, in baza Pro Arena, s-a dovedit un conglomerat de ambitii. Au participat in competitia nationala 5 echipe venite din CNFC Brasov, doua din CNFC Oltenia si 5 din CNFC Bucuresti-Ilfov.

Tragerea la sorti in urma careia s-au stabilit grupele n-a dat favoriti la prima vedere, mai ales ca majoritatea echipelor nu se cunosteau din jocuri anterioare.

CLASAMENT FINAL GRUPA A
1. Autoliv 6.p
2. Augsburg 3.p
3. Netrom 0.p
Grupa a fost dominata de Autoliv, echipa care a reusit sa-i surprinda pe cei de la Augsburg in prima partida cu un scor la limita (2-1). Scor la care au cotribuit si bucurestenii care au marcat un gol in propria poarta pe finalul partidei.

CLASAMENT FINAL GRUPA B
1. Tymbark 4.p
2. Continental 4.p
3. Quin Romania 0.p
Continental a disputat primul meci in grupa si a strans primele 3 puncte. Al doilea meci, cel cu Tymbark, ar fi putut fi hotarator pentru brasovenii de la Continental, insa s-a incheiat la egalitate, iar la loviturile de partajare Tymbark a punctat de mai multe ori. Ultimul meci din grupa a confirmat orddinea: Continental si Tymbark la egalitate de puncte (patru), cu Tymbark in avantaj in urma loviturilor de departajare.

Prima seminfinala: Autoliv – Tymbark

CLASAMENT FINAL GRUPA C
1. Honeywell 6.p
2. Comdata 3.p
3. PREH Romania o.p
A fost a doua grupa cu o echipa cu doua victorii. Honeywell a trecut cu 8-2 in primul meci de PREH, iar Comtata i-a invins cu 5-1 pe brasoveni in cel dea-al doilea. De asteptat, lupta pentru locul 1 s-a dat in ultimul meci al grupei. Olteni de la Comdata (foto) au fost in meci, dar n-au reusit sub nici o forma sa treaca de apararea bucurestenilor (4-0 Honeywell, scor final)

CLASAMENT FINAL GRUPA D
1. Catena 4.p
2. A&D Pharma 4.p
3. SHAEFFLER Romania
Grupa echilibrata, cu A&D Pharma si Catena in forma mare, echipe care in campioatul regulat al CNFC Bucuresti se intalnisera cu doar 3 zile in urma (Catena a castigat 5-4 meciul din campionat). La Turneul Final lucrurile au stat altfel. S-a jucat cu atentie, fara riscuri inutile, iar scorul final a fost egal (1-1). Totul s-a decis in urma loviturilor de departajare – 5-4 pentru Catena

A doua semifinala Autoliv – Catena